Специален повод - среща със себе си

Откраднах си няколко дни за кратка лятна почивка през горещия юли. А почивката не е пълна без внимание и любов от теб за теб. Затова реших да изляза на среща със себе си и се понагласих с рокля, сандалки и капела за специалния повод.


Вдъхновена от изисканите дами по време на градинските си партита в епохата на Джейн Остин, облякох бялата си рокля от Waikiki. Тя не е нова, дори вече е на 2 или 3 години и я нося често, тъй като е много удобна и със свободен силует. Такива трябва да са всички красиви дрехи - а тази премина успешно теста (удобна, красива, издръжлива). Интересното е, че не е от секцията за възрастни, а от тийнейджърската. Имам и други дрехи, които са за 13-14-годишни девойки. И не - не са по-различна големина от размерите за възрастни. Дори тази рокля ми стои по-свободно от блуза на същата марка от секцията за възрастни.




И след като се облякох с тази рокля се почувствах като дете, което мечтае да порасне. Не бяхме ли всички така? И понеже е лято и слънцето е силно, си сложих шапка, както мама ми казваше постоянно. Чантата е съчетана с шапката за лек плажен привкус, нищо че морето е далече - важни са мечтите и настроението. И понеже винаги обувах токчетата на мама нямаше как да не си сложа моите верни сандалки с висок, но доста удобен ток, тъй като е по-дебел и това го прави стабилен.




Останалото е усмивка, фръцкане и коралово червило, тъй като е цветът на 2019 според Pantone, или пък понеже контрастира на бялото, или пък защото така реших на момента. Не е нужно много да му мислим - важното е да се обичаме, забавляваме и да си създаваме сами моменти на радост.



Рокля: LC Waikiki - подобна в H&M
Обувки: Paolo Botticelli - подобни
Чанта: AliExpress - изчерпан модел от този продавач
Шапка: от сергия на морето - подобна в AliExpress


Коментари

Популярни публикации